Bättre och sämre peppande

Har ni också hört vrålen på gymmet? "Kom igen! Det där klarar för tusan min morsa. Har du börjat, eller? Fan, ge dig inte! Kärring! Fjolla, förresten! Tre kvar; två och en halv; två och en kvarts..." Not so nice, eller hur?

 

Helt klart uppskattar de flesta att få lite pepp när de ska klara något jobbigt. Men vi vet alla att egentligen fungerar bara positiva tillrop. Tillmälen som de ovan, tar oftast bara loven av den som ska peppas, vid sidan av att vara allmänt sunkiga och kvinnoförnedrande. Men tyvärr är det inget ovanligt när grobianerna tar plats på gymmen.

 

Positiva saker, som att vi är starka och kommer att klara av det här, mår vi alla bra av. Volymen är förstås en smaksak, men jag tycker det fungerar precis lika bra om en skruvar ner lite. Och att gasta tokhögt är inte en fråga om smak. Andra tränande vill kunna koncentrera sig och har kanske inte samma tillåtande inställning till stön och skrik.

 

Så, kära gaphals: Vill du kvala in snäppet över grobian, får du tagga ner. Vill du fortsätta på samma vis, får du hålla din träning till den egna flockens revir!

Etiketter: gymhyfs

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln