Föreläsning och konsultationer på Uppsala Pride!

Du har väl inte missat att Kia håller en föreläsning under Priden i Uppsala http://www.uppsalapride.se/ nu på lördag den 19/5?

 

"Ta hälsan tillbaka" är temat, och så här lyder programbladstexten:

HBTQ-folk har funnits ha en sämre hälsa än andra. Men vad menas då med "hälsa" egentligen? Och vad är det som människor lägger i begreppet som gör att så många queers tar avstånd från det? Välkomna på en resa från en normkritisk tolkning av hälsobegreppet, över en samhällsanalys där vi sätter fitnesskulturen och hälsoindustrin under luppen, till konkret kroppsaktivism och hälsopolitik, där målsättningen är att återta rätten till hälsa – men på våra villkor och utifrån våra behov!

Vi ses 10.30 - 12.00 på Vox pubilcum! (Efteråt samt eventuellt även under söndagen ges tillfälle till privat konsultation kring träning, kost och hälsa i största allmänhet - i allmänhet och i hbtq-synnerhet).