Mitt West Pride 2013 i twitterform

30/5

Med grus i blicken på tåget mot Göteborg och West Pride.

Att oreflekterat boka plats i djurkupé måste vara ett säkert tecken på att en snart måste ha sig en ny hund.

Från eget lyckat gig till dito diskussion om forskning och aktivism. Hann nästan trots en halvtimme mellan. Det här seminarieschemat suger!

Göteborg och försommar är en sällsynt fin kombination. Raggarbilarna längs Avenyn och fylleskrålande studenter vid Korsvägen får en ta på köpet.

Lite sugen att gå på flatfest. Men det tror jag bara. Önsketänker. Flator är trista och grymma. Och jag har så mycket som jag måste fixa. Förresten är jag trött. Så det så.


31/5

City gym måste vara den gamla frisksportarkulturens absolut sista utpost i detta land.

Nu har jag pratat så mycket om hälsa och hälsohets att jag inget annat vill än en kall öl. Gärna något riktigt flottigt till.

 
1/6

Sällan har det känts så bra att föreläsa. Bara det att jag har lyckats klämma in Hume på ett Prideseminarium!

Äntligen fri att själv göra pride! Jag är ingen fatalist, men det känns ändå som om ösregnet har något med detta att göra.

Beklagligt vad få saker som jag har hunnit ta del av under priden. Det var så mycket som såg intressant ut. Får väl ta igen det med start nu!

Så blir det när 1) eventen är utspridda på olika lokaler, 2) schemat är svårtytt på webben, och 3) en själv har häcken full.

Oj! Jag som väntat mig en djupare källare, trängre utrymme, mindre runda hål, kalare bar, skitigare backroom… I Wish Gbg:s lokaler kommer varje förutfattad mening på skam!
 

2/6

Parad: Nya öppna moderater, Socialistiska queers, Homo-, bi- och transliberaler. Och så transproletariatet, då.

Få se… Nu har jag tågat med Hensägare, F!, bdsm-folk, transor och några random bekanta. Vad mer kan kännas rätt och riktigt?

Vilken är kopplingen mellan poly och jordskor? Egentligen?

Transmilitansen och Bash Back. Försöker förstå. Vi delar ju så många idéer och mål… Är jag bara för gammal? Har jag hunnit tänka för mycket? Är det samma sak?

”Den har hetat (?) och Hbtq-festivalen och nu West Pride. Ska vi bestämma att den i fortsättningen ska heta West Pride?” Rungande bifall. Vilken sällsynt dum idé!

Jag är inte heterocis. Och därför antas jag vilja sitta här och lyssna på överjävligt dålig musik och dricka ljummen öl. Och så gör jag det, då.

Du vet att du har hamnat på andra sidan det binära systemet (och tappat minst 20 år), när packade bögar ber det lilla kexet att komma till deras bord.

Tack, men nej tack. Fördomsfullt kanske, att förutsätta en kukfixering som skulle kunna ha ställt till det, men det är verkligen inget att chansa på.

 
3/6

Tåget skulle ha varit framme i går. Men fint att de öppnade stationen bara för oss så här halv fem på morgonkvisten. #sj, sj gamle vän


Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln