Så här jobbar vi

Vi inleder varje längre samarbete (minimum 10 timmar) med en timmes kostnadsfri konsultation. Här går vi igenom dina målsättningar och förutsättningar och skissar på en realistisk planering. Efter detta samtal vet förhoppningsvis både du och din pt på vilket vis ni vill gå vidare. Kanske vill du jobba med någon av våra andra medarbetare eller utnyttja andra tjänster (sjukgymnastik, terapi, massage etc.) inom ramen för den tid du bokat? Det ligger i båda parternas intresse att ingen ”köper grisen i säcken”!

Vill du prova dig fram genom att boka ett eller ett par enstaka träningstillfällen går förstås även det bra. I sådana fall gör vi en snabb intervju inledningsvis och satsar på att komma igång så fort som möjligt.

Hur träningen sedan utformas varierar enormt. Det är ju själva poängen med att skräddarsy planeringen efter varje individs behov, möjligheter och intressen! Oftast är ändå gymmet vår bas, helt enkelt därför att det är där man i de flesta fall når snabbast framsteg och för att det är där de flesta är i störst behov av hjälp. Vi är ändå alls inte främmande för att jobba med andra träningsformer och i andra miljöer, ibland med hjälp av någon samarbetspartner. Vi kan också tillsammans planera de delar av din träning som du själv utför på annan tid.

Fortlöpande tester och annan utvärdering är en självklar del av ett längre samarbete, liksom möjligheten att konsultera oss mellan passen.