Våra specialområden

Vi har arbetat med träning för i stort sett alla typer av tränande i alla åldrar. Men det finns några grupper och träningsformer som vi har särskilt stor erfarenhet av och intresse för:

Motionsträning och rekreation

Motionärer är ofta de allra roligaste klienterna! Det är de som har det största behovet att hjälp med teknik och planering. Det är ju också den som inte är i så god form inledningsvis och som inte har tränat hårt tidigare som gör de största framstegen och känner den största glädjen.

Kroppsformning

Att forma sin kropp med hjälp av träning och kost är inte något förbehållet bara tävlande bodybuilders och fitnessfolk. Vi har nästan alla en tanke om hur vi vill att våra kroppar ska se ut. Tillämpade erfarenheter från kraftsport och tävlingsbyggning gör underverk också för dem som önskar forma sin kropp mera modest

Medicinsk personlig träning

För dig som har av besvär i muskler och/eller leder, alternativt har någon form av funktionshinder och vill kombinera din rehabilitering med träning, kan vi ordna så att träningen utförs under ledning av, eller i samråd med en legitimerad sjukgymnaster.

Tävlingsidrott

Önskar du eller ditt lag komplettera teknikträningen med styrka, rörlighet, kondition eller uthållighet utifrån din idrotts grenspecifika krav? Vi har erfarenhet av fysträning och långsiktiga träningsupplägg/periodiseringar inom ett flertal idrotter. Läs mer under Idrottare och föreningar. 

En liten rubrik.Träning för HBTQ-personer

Vi erbjuder en miljö där du kan träna eller få behandling med dina förutsättningar underförstådda; fri från förutfattade meningar och dåliga bemötanden. För transpersoner och andra könsöverskridare satsar vi särskilt på styrketräning i syfte att forma kroppen så den överensstämmer med självupplevt kön/genus samt förbyggande arbete med hållning och stabilitet. Läs mer under TransForm Trans.