TransForm trans erbjuder

Personlig träning mm.

TransForms allmänna utbud i form av personlig träning med rådgivning, tester och planering riktar sig naturligtvis även till transpersoner och alla andra former av ”genderbenders”. Omvänt inskränker sig förstås inte vår strävan efter att möta våra kunder utan förutfattade meningar om manligt/kvinnligt bara till transpersoner! Vad man kan lägga till för just denna grupp är ändå en särskild hänsyn till de egna genusmässiga målsättningarna, var en befinner sig i en eventuell behandling och till eventuell hormonterapi. Läs mer här om personlig träning.

Gratis konsultation

Alla hbtqi-personer med vänner (via personlig kontakt, facebook- eller cruisergrupperna, rfsl, pride- och regnbågsfestivaler, ts-nätverk etc.) erbjuds en timmes kostnadsfri konsultation utan något som helst motkrav på köpta tjänster.

(För övriga kunder gäller erbjudandet vid köp av minst 10 timmars personlig tid).

Utbildning

Vid sidan av vårt mera allmänna utbud av seminarier och kurser (som självklart också kan anpassas till att rikta sig mera specifikt till en hbtqi-publik), kan vi också ge föreläsningar direkt riktade till grupper av transpersoner, intresseföreningar eller vårdteam, exempelvis:

  • Bodybuilding för ftm
  • Träning och hälsa för mtf
  • Hållning, bålstabilitet och risker med binding
  • Tillåtna och otillåtna hormoner och tillskott

Genom att utveckla ett eller flera av seminarieämnena över flera tillfällen eller genom att koppla dem till praktisk träning kan vi också skapa kurser eller studiecirklar efter önskemål.